Mare lansare in lumea gamingului - Diablo 3

mai 15, 2012

Aseara s-a intamplat ceea ce impatimitii jocului Diablo al celor de la Blizzard asteptau de ani buni, o noua versiune, realizata cu si dupa tehnologiile anului 2012. Varianta anterioara, Diablo 2 devenise deja uzata moral si fizic.

Conform Playtech.ro, pretul oficial pentru Romania a noului joc este de 259,99 lei, dar cei de la Blizzard ofera si o alternativa pentru cei care au nevoie sa se conviga de calitatile jocului si de experientele oferite inainte sa-l cumpere. Diablo 3 Starter Edition este varianta de demo gratuit care, in momentul de fata poate fi accesata doar pe baza de invitatie din partea unui utilizator care a cumparat deja pachetul Diablo 3. Accesul pe baza de invitatii va dura doar o luna, perioada dupa care Blizzard va oferi gratuit versiunea Diablo 3 Starter Edition.

Impatimitii versiunilor anterioare spun ca jocul merita, dar pentru a putea trai experienta completa trebuie sa avem si un sistem destul de performant. Producatorii jocului recomanda urmatoarele configuratii:
 

  • Pentru sistemul de operare Windows:

Windows® Vista/7 (cu ultimele service pack-uri)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz sau AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 sau ATI Radeon™ HD 4870 sau mai bun

 

  • Pentru Mac:

Mac® OS X 10.7.x sau mai nou
Intel® Core 2 Duo
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 330M sau ATI Radeon™ HD 4670 sau mai bun

Comanda jocul Diabolo 3 - de pe cel mai mare magazin online din Romania!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro