Manageri de restaurante, bucatari profesionisti si specialisti din Horeca au asistat timp de mai bine de trei ore la demonstratiile culinare din cadrul Food & Bar Show.
Vizitatorii celei de-a treia editii a Food & Bar Show, organizat de Food & Bar Magazine, joi, 18 noiembrie, la Expo Transilvania, au putut afla care sunt cele mai noi oferte ale unora dintre cei mai importanti furnizori de echipamente, produse alimentare si nealimentare dedicate segmentului Horeca.
In cele trei demonstratii culinare din programul zilei, maestrii bucatari Cezar Munteanu si Horia Virlan au prezentat in detaliu ofertele companiilor Agricola Bacau (produse din carne de pasare), DAAS (echipamente pentru bucatarii), R Family (peste, fructe de mare si specialitati pescaresti) si Dr. Oetker (solutii pentru deserturi).
In afara demonstratiilor practice, vizitatorii au asistat la un seminar de management operational Horeca, cu tema "Folosirea corecta a celor trei resurse - oameni, echipamente si materii prime", sustinut de consultantul Food & Bar, Stefan Szekeres.
Food & Bar Show - Cluj Napoca s-a bucurat de prezenta a 100 de vizitatori profesionisti din toate segmentele Horeca (hoteluri de cinci stele, restaurante traditionale, restaurante casual, retele de fast food, pizzerii, s.a.m.d.) care au folosit ocazia pentru a afla noutatile pietei.
Food & Bar Show consta intr-o serie de evenimente al caror scop este prezentarea tendintelor si noutatilor in Horeca prin intermediul demonstratiilor practice. Editiile precedente ale evenimentului s-au desfasurat la Constanta si Bucuresti.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro