Manageri de restaurante, bucatari profesionisti si specialisti din Horeca au asistat timp de mai bine de cinci ore la demonstratiile culinare din cadrul Food & Bar Show.
Pe parcursul unei zile intregi, vizitatorii celei de-a doua editii a Food & Bar Show, organizat de Food & Bar Magazine, marti, 28 septembrie, la World Trade Plaza, au putut afla care sunt cele mai noi oferte ale unora dintre cei mai importanti furnizori de echipamente, produse alimentare si nealimentare dedicate segmentului Horeca.
In cele cinci demonstratii culinare din programul zilei, maestrii bucatari Cezar Munteanu, Horia Virlan si George Catana au prezentat in detaliu ofertele companiilor Agricola Bacau (produse din carne de pasare), DAAS (echipamente pentru bucatarii), R Family (peste, fructe de mare si specialitati pescaresti), Nordic Impex (ingrediente pentru deserturi) si Dr. Oetker (solutii pentru deserturi).
In afara demonstratiilor practice, vizitatorii au aflat detalii si despre oferta companiilor Unilever FoodSolutions, Yalco, LG, Campinggrill.ro si Cramele Halewood, prezente cu standuri in cadrul Food & Bar Show.
Pe tot parcursul evenimentului au avut loc trageri la sorti cu numeroase premii oferite de parteneri. Cel mai asteptat premiu, plasma LG, a fost castigata la finalul evenimentului de catre Diana Georgescu, reprezentanta companiei Domus M&D.
Food & Bar Show - Bucuresti s-a bucurat de prezenta a peste 160 de vizitatori profesionisti din toate segmentele Horeca (hoteluri de cinci stele, restaurante traditionale, restaurante casual, retele de fast food, pizzerii, s.a.m.d.) care au folosit ocazia pentru a afla noutatile pietei. Evenimentul a fost interesant si binevenit pentru cei care lucreaza in domeniu. Furnizorii au fost foarte deschisi la dialog, interesati sa vanda, bine pregatiti si foarte atenti. Mi-au placut prezentarile bucatarilor - demonstratiile culinare au fost, in opinia mea, foarte bune, a declarat Stefan Popescu, Executive Chef Novotel, vizitator al evenimentului.
Food & Bar Show a fost apreciat de vizitatori si pentru faptul ca a fost un bun moment pentru socializare si discutii despre tendintele si realitatile pietei Horeca. Am profitat de aceasta ocazie pentru a interactiona cu furnizorii din piata, cu cei pe care ii cunosteam, si mai ales, cu cei cu care nu am avut pana acum ocazia de a stabili relatii. De asemenea, a fost interesant ca ne-am intalnit intre noi, oamenii din Horeca si am putut discuta despre ce se intampla in piata, a declarat Alfred Jerry Dauteuil, Manager Jerry Pizza.
Food & Bar Show este un eveniment organizat de Food & Bar Magazine in scopul crearii unor legaturi directe intre furnizorii si operatorii Horeca.
Prima editie a evenimentului a fost organizata in luna iunie, la Constanta, iar cea de-a treia va avea loc la Cluj, pe data de 18 noiembrie 2010.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro