Mani Gyenes trece de la doua la patru roti pentru Transilvania Rally Show

mai 28, 2008

Cel mai bine clasat pilot roman in raliul Dakar, Mani Gyenes va concura sambata 31 mai la cea de a doua editie a Transilvania Rally Show.

Dupa cea a terminat Dakar Series Central Europe Rally pe locul doi la categoria 450 cmc (cea mai buna performanta a unui pilot roman), Mani Gyenes a acceptat provocarea celor de la Napoca Rally Team si va participa la rally show-ul de la Cluj - parcarea Polus Mall. Pilotul satmarean va fi pe 31 mai copilotul lui Marco Tempestini, fost campion al Italiei.

Pe cei doi i-a unit pasiunea pentru raliul Dakar, italianul concurand si el in cel mai dur raliu al lumii, dar la categoria auto. Editia 2005 reprezinta cea mai recenta experienta a lui Marco Tempestini in ceea ce priveste Dakar-ul, in timp ce pentru Mani Gyenes raliul din 2007 s-a materializat cu locul 9 la categoria debutanti.

Mani va avea prilejul sa invete de la Tempesta si de la coechipierii sai din Napoca Rally Team - Bogdan Marisca, Dany Ungur - ce inseamna "raliurile clasice" si ii va putea oferi pilotului italian ultimile detalii despre raliul Dakar - acesta propunandu-si deja de anul trecut sa revina in cel mai dur raliu al lumii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro