Ce au in comun o felie de branza, un pahar de apa si o farfurie de broccoli?
Conform ultimelor descoperiri ale cercetatorilor, consumul oricaruia dintre aceste alimente influenteaza gustul tigarii, diminuandu-l.
Acelasi studiu a aratat ca gustul tigarii se intensifica daca persoana care fumeaza consuma in prealabil carne, alcool sau alimente care contin cofeina.
Considerate impreuna, descoperirile ar putea ajuta fumatorii usurandu-le incercarile de a se lasa de fumat.
Studiul a fost facut pe 209 adulti care fumau intre 10 si 15 tigari pe zi. Acestia au fost rugati sa specifice care alimente faceau ca gustul tigarii sa fie mai bun sau mai rau.
Rezultatele aceluiasi studiu au aratat ca tinerii sunt mai sensibili la mancarurile care inrautatesc gustul la tigara in timp ce fumatorii care fumeaza mai putin sunt mai sensibili la alimentele care intensifica gustul tigarii.
Cercetatorii au sugerat faptul ca medicii ar trebui sa considere sfaturile legate de schimbarea dietei pentru cei care vor sa renunte la obicei.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro