Magazinul online Ogorul.ro – gama variata de produse, preturi mici

La finalul anului 2015, Ogorul Retail a intrat in mediul online si a lansat o platforma complexa de e-commerce, www.ogorul.ro. Noul magazin online este extrem de simplu de utilizat de orice vizitator, potential client. Principiul de baza este sortimentatie bogata la preturi mici. Astfel, Ogorul propune produse, servicii si solutii profesionale pentru agricultura, dar in acelasi timp articole care acopera toate nevoile pentru casa si gradina.

Magazinul online este ideal pentru micii fermieri, care au nevoie de produse si servicii atat pentru partea de business, cat si pentru propria gospodarie si pentru gradina de langa casa. Ogorul este dedicat insa tuturor celor pasionati de agricultura, de la cei cu experienta relevanta in domeniu, pana la cei aflati la inceput de drum, dornici sa invete si sa produca eficient.

In acest sens, magazinele Ogorul ofera servicii de consiliere pentru obtinerea unor culturi de calitate si cu productii mari. Pentru a fi mereu alaturi de clienti, Ogorul poate oferi chiar si finantare legumicultorilor cu posibilitati de investitie limitata sau care au capacitatea de a se dezvolta accelerat, dar nu au fonduri de investitii pe termen scurt.

Indiferent daca accesezi ogorul.ro pentru a comanda seminte profesionale, solutii pentru tratarea culturilor sau masini de tuns iarba pentru gradina din jurul casei, gasesti totul la preturi mici. Prin curier rapid, comenzile sunt livrate repede in orice zona a tarii. Un magazin online dedicat agriculturii este extrem de util, caci aceasta forma de comert modern raspunde perfect necesitatilor din domeniu: business-ul este in general in zone aflate la mare distanta de mari magazine de bricolaj si de produse agricole.

Permanent exista campanii promotionale in magazinul online Ogorul, astfel incat unele produse pot fi cumparate, pe termen limitat, la preturi incredibil de mici. Pentru a nu rata astfel de oferte speciale, orice potential client se poate abona gratuit la serviciul de newsletter. Hidrofoare, aparate de muls, motopompe, generatoare de curent, cazane pentru tuica – iata doar cateva dintre produsele disponibile pe ogorul.ro la preturi excelente.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro