Magazin de camasi si cravate online

Primul magazin virtual din România de imbracaminte bărbătească cu comanda şi plata online, blueSytyle.ro, oferă prin site-ul www.blueStyle.ro o gamă variată de camăşi şi cravate Cavaliere.

Fiecare produs este însoţit de o fotografie clară precum şi de o descriere amănunţită. Există posibilitatea de a căuta articole după culoare. Preferaţi rosul? Un singur click şi puteţi vedea toate cravatele şi cămăşile pe tonuri de roşu.

Livrarea produselor se realizează la adresa indicată de dumneavoastră. Comenzile pentru Bucureşti se onorează în maxim 2 zile lucrătoare iar pentru restul ţării în maxim 5 zile.

Pentru modalitatea de plată, alegerea este a dumneavoastră. Prin soluţia ePayment vă oferim posibilitatea de a efectua plata online în deplină siguranţă, rapid şi comod. Puteţi opta de asemenea pentru plata la livrare sau prin ordin de plată.

blueStyle.ro doreşte sa ofere atât produse cât si servicii de calitate. Politica noastră de returnare permite schimbarea produselor cumpărate de la noi daca acestea nu sunt conforme aşteptărilor dumneavoastră.