Magazia lui Costica a lansat noile oferte speciale pentru pompele pentru vin

Magazia lui Costica si-a largit gama de produse cu noile pompe pentru vin care ajuta la transvazarea dintr-un vas in altul a vinului sau a altor lichide limpezi precum apa, tuica, laptele sau tuica. Pompele electrice de la Magazia lui Costica .

Magazia lu’ Costica - furnizorul tau de ideal de pompe pentru vin

La Magazia lui Costica gasiti o gama larga de pompe de vin care sa va ofere toate conditiile pentru a putea trece mustul, vinul sau alt lichid limpede dintr-un vas in altul foarte usor. Profitati de ofertele speciale pentru pompele pentru vin de la Magazia lui Costica.

Totodata echipa de specialisti de la Magazia lu’ Costica va sta la dispozitie pentru consultanta specializata in situatia in care aveti nevoie de parerea unui specialist in luarea celei mai bune decizii pentru dvs.

Alte beneficii oferite de Magazia lu’ Costica sunt reprezentate de asigurarea TRANSPORULUI GRATUIT pentru comenzile de pe magazinul online cu acelasi nume cu valoarea mai mare de 499 RON. Totodata in situatia in care cumparati o pompa pentru vin aveti 15 zile la dispozitie in care puteti returna gratuit produsul in cazul in care nu sunteti multumit de acesta.
In acelasi timp, o alta componenta importanta a ofertei celor de la Magazia lu’ Costica este oferirea de SERVICE in situatia in care pompa de vin vi se strica si aveti nevoie de reparatii pentru aceasta.

In afara pompelor de vin pentru lichidele limpede se mai gasesc in alte magazine si pompele cu rotor din neopren cu ajutorul carora se pot transvaza atat lichide limpezi cat si vascoase.


» Preluat de pe LivePr.ro
- Magazia lui Costica a lansat noile oferte speciale pentru pompele pentru vin

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro