Madonna va regiza un nou film

martie 26, 2014

Madonna va trece din nou în spatele camerei de filmat și va regiza cel de-al treilea lungmetraj din cariera sa. Este vorba despre filmul "Ade: A Love Story", care va avea la bază romanul scriitoarei Rebecca Walker.

Cântăreața în vârstă de 55 de ani a debutat ca regizoare în anul 2008 cu filmul ”Mizerie și înțelepciune/ Filth and Wisdom”. Ea va lucra la acest nou proiect împreună cu Bruce Cohen, producatorul lungmetrajului ”Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Cartea pe care va fi bazat filmul, "Ade: A Love Story", are la bază propria experienţă de viaţă a scriitoarei Rebecca Walker şi prezintă povestea unei studente, Farida, care călătoreşte cu o colegă prin Africa. Intriga se desfășoară în jurul Faridei, care se  îndrăgosteşte de un bărbat din grupul etnic Swahili care locuieşte pe o insulă din largul coastelor din Kenya. Deşi cei doi intenţionează să se căsătorească, forţele politice şi culturale le sabotează iubirea, iar ei se văd prinşi în mijlocul unui război civil.

Proiectul "Ade: A Love Story" se află deocamdată la început, iar Madonna şi Bruce Cohen caută în această perioadă un scenarist pentru adaptarea cărţii originale.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro