Madonna devine studiu de caz pentru exorcistii polonezi

iulie 15, 2013

Madonna a fost si ramane una dintre cele mai controversate vedete ale scenei muzicii internationale, mai ales in ceea ce priveste normele Bisericii Catolice. Artista nu a ezitat, in videoclipuri si in spectacolele live cand a luat in deradere simbolurile crestine.

Aceasta atitudine i-au determinat pe reprezentantii Bisericii, specializati in exorcism sa o transforme intr-un studiu de caz, intr-un subiect de discutie in cadrul unei reuniuni tematice pe care o vor avea in Polonia. Preotii care vor participa la conferinta de cinci zile vor incerca sa identifice elementele satanice in cultura pop.

Parintele Andrzej Grefkowic, exorcist si organizator al evenimentului spune ca o parte a conferintei se va concentra pe mesajul subliminal in comunicare, subiect inspirat tocmai de Madonna. Omul bisericii a completat, spunand ca reprezentatiile artistei ii ingrijoreaza pe reprezentantii comunitatii exorcistilor.

Desi Madonna se bucura de popularitate in Polonia, concertele ei au fost si sunt contestate de reprezentantii Bisericii Catolice, institutie cu putere foarte mare in tara. Biserica a cerut ca Madonna sa nu mai concerteze in Polonia deoarece promoveaza un stil de viata decadent si o indepartare de religie, scrie TheTelegraph.co.uk.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro