MACHIAJ OCHI CAPRUI

Ochii căprui sunt unele dintre cele mai comune culori ale ochilor și sunt, de asemenea, unul dintre cele mai versatile în ceea ce privește machiajul.

 

Mulți oameni nu sunt conștienți de diferitele modalități de a folosi machiajul pentru a vă face să ieșiți în evidență. În timp ce ochii căprui pot arăta bine cu aproape orice culoare, există diferite tehnici care pot fi folosite pentru accentuarea culorii ochilor.

 

Atunci când încercați să decideți ce culori sunt cele mai potrivite pentru a le folosi, trebuie să luați în considerare, ce culori arata cel mai bine cu maro, umbra ochilor dvs. și aplicarea machiajului specific pentru ochii caprui.

De asemenea, este important să luați în considerare celălalt machiaj care va fi folosit, cum ar fi dermatograful, rimelul, buzele și obrajii.

 

Primul lucru pe care trebuie să îl gândiți este ce culori arata cel mai bine cu ochii căprui.

Nu sunteți sigur despre perechile de culori? Încercați acest curs pentru a stăpâni tehnicile de culoare.

 

Fiind o culoare atât de versatilă, maro poate să arate bine cu multe culori diferite.

 

Una dintre cele mai bune culori care funcționează cel mai bine cu ochii căprui este violet. Lucrul bun despre purpuriu este că, la fel ca maro, funcționează bine cu diferite stiluri de păr și tonuri de piele.

De asemenea, tonurile metalice funcționează bine cu ochii căprui, dar în special metalici, care sunt aur, bronz, maro și roz. Aceste culori metalice pot face ca ochii căprui să strălucească și să atragă atenția asupra ochiului, totuși, nuanțele metalice sunt mai des folosite pentru aspectul îndrăzneț și îmbrăcămintea de noapte.

 

Bluzele și verdele, de asemenea, fac mult pentru ochiul brun. În timp ce albastrul este uneori greu de tras, folosind o cantitate mică în colțul ochiului poate face albul ochiului mai strălucitor.

Pentru cei care încearcă să meargă pentru un aspect mai natural, culorile neutre funcționează foarte bine cu ochii căprui, cum ar fi umbra maro deschisă. Este important să rețineți că, culorile mai deschise luminează ochii și îi fac să pară mai mari, în timp ce culorile mai întunecate minimizează ochiul și adaugă forma.

 

Diferite nuante de Brown

 

Există multe nuanțe diferite de ochi căprui, de la maro închis la brun deschis și de culoare alba.

Pentru cei cu ochii căprui întunecați, nuanțe cum ar fi verdele adânc, purpuriu și chiar un gri de cărbune sunt alegerile excelente.

 

Aurul și bronzul sunt, de asemenea, alegeri bune pentru un eveniment de noapte sau un aspect îndrăzneț. Pentru nuanțe medii de ochi căprui, multe culori diferite pot scoate în evidență aceste culori specifice ale ochilor, facilitând astfel experimentarea.

 

Chiar și așa, purpuriul, verdele și bronzul sunt alegeri bune pentru nuanțele medii de ochi căprui. Ochii căprui mai buni lucrează cel mai bine cu culori neutre și diferite nuanțe de maro.

 

Pentru ochii care sunt mai deschisi la culoare, folosiți tonuri ușoare cu o căptușeală mai închisă, dar evitați negrul, deoarece este adesea prea puternic pentru culorile naturale ale ochiului.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro