Luminita si Sistem premiati de revista VIP

Echipa formata din Luminita Anghel, Sistem si TVR au primit premiul “Evenimentul lunii” pentru performanta obtinuta la Eurovision.

Miercuri 9 iunie, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti a avut loc cea de-a 60-a editie a Premiilor lunare acordate de revista VIP. Evenimentul a inceput la ora 19:00 si a avut, ca de obicei, invitati de marca: Cristian Tudor Popescu, Emil Hurezeanu, Adrian Pintea, Victor Ponta, Gheorghe Dinica, Tora Vasilescu si multi altii.
Unul dintre premiile serii a fost si cel al “Evenimentului lunii” care a fost acordat echipei formate din Luminita Anghel, grupul Sistem si TVR pentru ocuparea locului 3 in finala concursului Eurovision 2005. Acest premiu le-a fost inmanat de catre Marcel Pavel, cel care alaturi de Monica Anghel obtinusera pana acum cea mai buna clasare (locul 9) la acelasi concurs.
A fost o noua ocazie pentru Luminita si Sistem sa multumeasca tuturor celor care i-au sprijinit in obtinerea acestei realizari si nu in ultimul rand celor care au le-au trimis voturile lor. (STAR MANAGEMENT)