Lume, lume, soro lume, vino la Iarmarocul Bucurestilor, ...

septembrie 16, 2010

Ca niciodata pana acum, targul „Iarmarocul Bucurestilor” va fi deschis si noaptea, mai precis de sambata 18 Septembrie si pana la ora 2 in dimineata zilei de duminica.
Ca sa vedeti cu ce va intampinam, deschidem larg portile de Vineri 17 Septembrie si tinem deschis pana Duminica 19 Septembrie.
Ce poate fi mai frumos decat sa gasesti minunate bunatati, seara, pe racoare chiar, in buricul targului, printre zeci de cafenele si strazi de preumblare.
Sigur va fi pe gustul dumneavoastra, o braga adevarata, cum faceau bunicii nostri, prajituri de casa, placinte cu branza, carnaciori cu busuioc, pastrama de oaie care sigur merge si cu un vin rosu, de toamna.
Toti am muncit din primavara pana in toamna, asa ca-i timpul sa umplem camarile! Au venit in ajutor si harnicele albine, care au zumzait prin flori de tei si salcam in primavara, prin paduri de brazi si prin lanuri de rapita vara, pentru miere parfumata, spre deliciul fiecaruia.
Olarii din Corund, au copt la strachini si la oale, pe care apoi le-au pictat cu migala si cu un strop de suflet in culorile cerului si ale pamantului.
Margele colorate, stergare, straie cusute cu mult talent si multe obiecte facute manual vor satisface gusturile tuturor celor prezenti.
De asemenea, Cu ocazia Zilelor BucureÅŸtiului, Muzeul NaÅ£ional de Istorie a Romaniei propune sub genericul PoveÅŸti din BucureÅŸti. 551 de istorii un program special de vizitare, precum ÅŸi o serie de activitaÅ£i culturale conexe. Astfel, in ziua de 18 / 19 septembrie 2010 muzeul va fi deschis publicului intre orele 14.00 ÅŸi ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Lume, lume, soro lume, vino la Iarmarocul Bucurestilor, ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro