Lucruri de luat in considerare cand cumperi piscine

Forma pentru piscine

Majoritatea piscinelor, indiferent de felul lor, sunt disponibile in forme rotunde sau ovale. Aceste doua forme fiind atat de populare sunt si cel mai usor de intretinut pentru ca pentru ele se gasesc cel mai usor piese si accesorii.

Dimensiune pentru piscine.

Ai masurat zona in care piscina va fi instalata? Acesta este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci atunci cand esti gata sa mergi la magazin pentru a cumpara o piscina.

Materiale de constructie pentru piscine

Piscinele deasupra solului sunt de obicei construite din aluminiu, otel sau dintr-o combinatie de materiale. Cele din otel inoxidabil sunt mult mai durabile decat cele din aluminiu si rasini. Vedem astfel o imbunatatire fata de piscine traditionale de otel cu pereti. Bazinele din rasina tind sa fie cele mai bune deoarece acestea sunt rezistente la coroziune si intemperii.

Nu uita de garantie

Cumpararea unei piscine supraterana este o investitie destul de mare iar garantia ne poate spune multe despre producatorul si cailtatea ei. Unele dintre cele mai bune piscine vin cu garantii de pana la 60 de ani!

Instalarea piscinei

Te-ai asigurat ca piscina pe care tocmai ai achizitionat-o vine cu instructiuni de instalare do-it-yourself sau ai nevoie de un specialist? Unele piscine solicita sa angajezi o companie din afara pentru a o monta. Cel mai usor este sa cumparati totusi o piscina pe care o poti instala si singur.

Accesorii pentru piscine

Nu tot ceea ce iti doresti sa ai la piscina vine in ambalajul initial, va trebui sa mai adaugi tu unele accesorii. Produsele si instrumentele de curatare nu sunt incluse in pachete si nu trebuie sa uiti de multitudinea de jucarii cu care te poti distra alaturi de familia ta. Din pacate si acestea sunt achizitionate separat.

Valoare piscinei

Ultimul de luat in considerare atunci cand pleci sa cumperi piscine este valoarea pe care o va capata viata ta. Ea va fi mult mai buna! Vei petrece mult mai mult timp intr-un mod distractiv alaturi de familita ta iar vara va fi o adevarata placere. Copiii tai nu vor mai petrece timpul la calculator in casa si vor fi afara, la joaca, asa cum ti-ai dorit! Sa nu mai vorbim de valoarea efectiva a casei tale, care va fi brusc mai mare.
Ia toate aceste lucruri in considerare si vei incepe sa cauti oferte pentru piscine online chiar acum, un prim exemplu ar fi http://www.hobbit.ro/piscine_554.html , fiind un bun producator de piscine.


» Preluat de pe LivePr.ro
Lucruri de luat in considerare cand cumperi piscine