Lucrari unicat la atelierele de creatie MiniMe Praktik

Fundatia Nadia Comaneci a organizat, cu sprijinul Praktiker Romania, atelierele „MiniMe Praktik”, ateliere de creatie si indemanare pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, cu participare gratuita.
Organizat in perioada 30 iulie – 3 august, atelierul MiniMe Praktik a oferit unui numar de 30 de copii ocazia de a realiza obiecte unicat invatand si punand in practica in fiecare zi o alta tehnica de folosire a hartiei. Atelierele „MiniMe Praktik” au avut ca scop educarea copiilor in spirit creativ si totodată practic, invatandu-i pe cei mici sa infrumuseteze diverse obiecte casnice uzuale sau sa realizeze obiecte utile si deosebite din materiale care au la baza o cu totul alta intrebuintare.
Astfel, in prima zi, copiii au decorat rame foto din lemn cu obiecte realizate din hartie in tehnica Quilling si alte aplicatii jucause si atractive. Marti, au ornat un ghiveci din lut in tehnica servetelului. Miercuri au creat papusi din lunguri de plastic de unica folosinta si masti de carnaval. Joi au realizat suporturi de creioane din tuburi de carton de la sulurile de hartie igienica sau prosoape de bucatarie, iar in ultima zi si-au personalizat propriul jurnal de vacanta in tehnicile colaj, Scrapbooking si Origami.
La final, toti participantii au primit diplome de Mini-artist pentru indemanare, creativitate si imaginatie, fiind rasplatiti totodata cu cadouri surpriza oferite de Praktiker Romania, cadouri ce ii vor ajuta sa realizeze noi obiecte in tehnicile invatate la atelier.
Doritorii se pot convinge de talentul celor mici admirandu-le lucrarile care sunt expuse in aceasta perioada, pana in 20 august, in cele trei magazine Praktiker din Bucureti – Militari, Vitan si Voluntari.
Fundatia Nadia Comaneci multumeste pe aceasta cale Praktiker Romania pentru sprijinul acordat in realizarea acestui atelier care i-a incantat pe copii, dar si pe parinti in egala masura.