Loredana si Mihai Gainusa au cantat live la Kiss FM Buna seara, iubito

martie 8, 2013

Loredana Groza a cantat live pentru Kissomani joi dimineata, la Cronica Carcotasilor. Artista i-a invitat pe fani in turneul in care va pleca in curand si a aflat, dupa ce si-a facut pe kissfm.ro Testul de Multifunctionalitate, ca este o „femeie de casa”. Invitata a interpretat alaturi de Mihai Gainusa cantecul „Buna seara, iubito”.

„Sunt o fata de zahar. Sunt, practic, de dimineata pana seara intr-o continua miscare, dar nu-mi pare rau”, le-a marturisit Loredana Kissomanilor

Artista le-a spus Carcotasilor ca rezultatul Testului de Multifunctionalitate arata ca este „femeie de casa”. „Asta ma bucura, pentru ca lumea ar crede ca sunt femeie de cariera. Dar, de fapt, se pare ca la mine faza cu casa e mai importanta cumva”

„Gatesc foarte bine si chiar as vrea sa va invit odata, cand sunteti si voi in concediu, ca sa puteti sa va faceti de cap, sa va tin intr-un continuu tur de mancare”, i-a invitat artista pe Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv.

Profitand de prezenta Loredanei in studioul Kiss FM, Mihai Gainusa si-a indeplinit si un vechi vis, acela de a interpreta, alaturi de artista celebra melodie „Buna seara, iubito!”. Realizatorul Kiss FM a jucat rolul lui Ion Caramitru, recitand versurile, in timp ce Loredana a cantat refrenul piesei.

„Turneul meu incepe pe 15 martie, la Cluj-Napoca. Vor fi zece concerte. As fi vrut sa fac si mai multe, pentru ca am primit foarte multe mesaje cu orase care lipsesc de pe harta turneului. E un turneu pe care il fac dupa foarte multi ani”, a povestit ea.

Loredana a cantat live, in exclusivitate pentru Kissomani, piesele „Coborata din rai” si „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro