Longines este cronometrorul oficial al campionatului mondial de Ski Alpin FIS

Longines, celebra firma de ceasuri elvetiene, este incantata sa anunte implicarea sa ca si Cronometror Oficial si Sponsor al Campionatului Mondial de Ski Alpin de la Val d’I’sere (Franta) care se va desfasura intre 2 si 15 februarie 2009.

Avand deja onoarea de a fi partenerul oficial al Cupei Mondiale de Ski Alpin FIS, pe aceasta cale Longines confirma calitatea de membru “cu drepturi depline” in sportul alpin.

Anul acesta Campionul Mondial si Ambasador Longines, Aksel Lund Svindal isi va apara titlul de Campion Mondial in proba de Coborare si Slalom Urias. Dupa caderea dramatica de la Beaver Creek, schiorul norvegian a reusit o reintoarcere triumfala, deja atingandu-si obiectivele pentru acest sezon “sa fie din nou unul dintre cei mai buni schiori din lume”. A dovedit ca are o vointa de otel atunci cand si-a infrant adversarii in acelasi loc, la exact un an de la teribilul accident.

Ceasurile Longines pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana.

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro