Licitatie pentru clone

mai 22, 2008

O companie specializata in biotehnologie anunta ca va clona caini pentru primii cinci castigatori ai unei serii de licitatii organizate pe internet, informeaza Yahoo News.
Iubitorii de cainii vor putea obtine o clona a celui mai bun prieten, dar vor trebui sa plateasca sume considerabile. Suma de pornire a licitatiilor este de 100.000 de dolari. procesul de clonare va fi realizat de catre un om de stiinta sud-corean cazut in dizgrtia comunitatii stiintifice internationale dupa ce s-a descoperit ca a falsificat unele cercetari.
Un proiect asemanator a fost abandonat in 2006. Atunci era vorba de clonarea pisicilor pentru 50.000 de dolari, suma considerata prea mare, asa ca nu multi s-au inghesuit sa profite de ocazie.
Initiatorii clonarii cainilor pe bani spun ca vor avea succes deoarece, spre deosebire de proprietarii de pisici, cei care au caini dezvolta o relatie mult mai puternica si mai profunda cu animalele lor de companie. Nu degeaba cainele este supranumit cel mai bun prieten al omului.
Criticii spun despre clonarea cainilor ca este un proces crud deoarece sute de incercari sunt sortite esecului inainte sa fie obtinuta o clona buna.
Licitatiile vor incepe in 18 iunie si se vor desfasura pe site-ul www.bestfriendsagain.com.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro