Libra Bank reduce dobanzile la creditele pentru nevoi personale

Libra Bank ofera acum clientilor sai doua noi produse de creditare pentru nevoi personale – Libra One si Libra Express – care combina urmatoarele avantaje: flexibilitate, raspuns rapid si dobanda scazuta ce incepe de la 13 %.

Astfel, orice client poate alege produsul care i se potriveste cel mai bine, in functie de planurile pe termen scurt si mediu. Suma maxima care poate fi imprumutata optand pentru oricare dintre cele doua credite este echivalentul in RON a 5 000 EUR.
Creditul de consum Libra One ofera avantajul rambursarii banilor in timp scurt, clientii beneficiind de costuri reduse. Perioada maxima de creditare este de 1 an, acest produs venind in intampinarea nevoilor financiare ale persoanelor care au nevoie urgenta de bani si care ulterior doresc sa achite cat mai repede datoriile la banca.
Cei care vor sa beneficieze de mai mult timp pentru a restitui banii imprumutati si nu vor sa aiba datorii pe termen lung pot alege creditul Libra Express. Utilizand acest tip de credit, clientii beneficiaza de o perioada de rambursare de maximum 3 ani.
In functie de nevoile financiare, clientii pot opta fie pentru unul din aceste doua noi produse, fie pentru Libra Credit, un produs deja existent in portofoliul bancii, care ofera o perioada si mai lunga de rambursare a creditului de pana la maximum 5 ani. Libra Credit prezinta, de asemenea, avantajul unei documentatii facile care sporeste accesibilitatea acestui credit.
“Aceste produse de creditare sunt concepute si adaptate astfel incat tin cont de ritmul in care clientii nostri doresc
sa-si indeplineasca planurile de viitor si de posibilitatile lor de a rambursa creditul. Eforturile pe care Libra Bank le face pentru a veni in intampinarea nevoilor financiare ale clientilor sai confirma dezvoltarea noastra pe piata de retail. Prin toate produsele si serviciile noastre, ne propunem sa oferim solutii financiare diversificate, care sa se potriveasca nevoilor tuturor categoriilor de clienti”, sustine Utku Ogrendil, vicepresedinte Libra Bank.