Libra Bank – Credite bancare pentru cabinate medicale

Libra Bank vine in intampinarea nevoilor medicilor care isi desfasoara activitatea in cabinete medicale aflate in proprietatea statului si doresc sa cumpere spatiul respectiv. Acquisitio, noul produs Libra Bank, ofera solutii de finantare medicilor care vor sa cumpere aceste locatii.

Medicii au acum posibilitatea achizitionarii cabinetelor medicale fie prin plata integrala a acestora catre stat, fie prin plata unui avans de 25 % din valoarea achizitiei. Creat special pentru oricare din aceste doua variante, creditul Acquisitio al Libra Bank nu necesita avans. Perioada de creditare poate ajunge pana la 14 ani si, in plus, ofera avantajul rambursarii integrale in orice moment fara nici un fel de penalitati.

Anticipand nevoia de informare, Libra Bank ofera medicilor consultanta gratuita privind conditiile in care pot achizitiona un cabinet medical. In acest scop, Libra Bank a pus la dispozitia celor interesati o linie de telefon la care pot obtine gratuit consultanta. De asemenea Libra Bank organizeaza saptamanal sesiuni de prezentari pe tema achizitiei cabinetelor medicale.
„Organizam de doua ori pe saptamana, alternativ in doua dintre sucursalele noastre situate in centrul Bucurestiului, intalniri cu cate 10-15 medici. Intalnirile au caracter informal. Este o atmosfera destinsa unde invitatii nostri primesc informatii financiare si legislative sau consultanta pentru alegerea celui mai scurt drum pentru realizarea aspiratiilor lor. De cealalta parte, si noi invatam din criticile sau laudele lor, deopotriva. In cele doua sucursale am organizat galerii de pictura foarte apreciate de invitatii nostri cat si de ceilalti clienti ai bancii”, a detaliat vicepresedintele Libra Bank, Emil Bituleanu.