Liana Stanciu: Enrique Iglesias e o versiune masculina si mai tanara a Madonnei

mai 17, 2013

Magic FM prezinta vineri, 17 mai, ziua Enrique Iglesias, in cadrul careia va difuza cele mai frumoase cantece ale artistului si le va oferi ascultatorilor informatii despre cariera muzicala a acestuia.

„Enrique Iglesias este unul dintre putinele produse ale muzicii latino-americane care au reusit sa se mentina vii. Toti ceilalti s-au ofilit”, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.

„Enrique Iglesias e o versiune masculina si mai tanara a Madonnei. Are atitudinea corecta a invingatorului”, mai afirma Liana.

Enrique Miguel Iglesias Preysler s-a nascut pe 8 mai 1975 in Madrid, Spania. Viitorul artist a crescut intr-un amestec de culturi: latina, europeana si americana. Parintii lui au divortat cand avea doar 3 ani, iar la varsta de 8 ani mama sa l-a trimis sa locuiasca la tatal, in Miami. În 1995, Enrique Iglesias lucra pentru cel care avea sa devina viitorul sau manager. Acesta i-a preluat demo-urile sub numele de Enrique Martinez. Doar in momentul in care a fost incheiat un contract cu casa de discuri Fonovisa, Enrique Iglesias si-a anuntat familia ca vrea sa fie muzician.

Cu vanzari de aproximativ 100 de milioane de discuri (9 albume de studio si 46 de single-uri) Enrique Iglesias este in prezent unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni.

Asculta vineri, 17 mai, la Magic FM cele mai frumoase cantece si povestea lui Enrique Iglesias.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro