LG G3 va avea autofocus bazat pe laser

Aproape toate detaliile despre noul G3 sunt cunoscute, iar LG lucrează acum la accesorii, dar recent a fost confirmat ultimul aspect în legătură cu noul G3: camera foto va avea un sistem de autofocus bazat pe laser.

Asemănător cu una din camerele de pe HTC One, laserul va detecta distanţa la care se află obiectul ce va fi fotografiat şi va minimiza timpul necesar de la apăsarea butonului de poză până când camera va face poza. Avantajul faţă de sistemele optice este precizia mai mare, cât şi viteza de reacţie, motiv pentru care este folosit şi la mouse-uri.

Un focus rapid este unul din cele mai apreciate componente la iPhone, motiv pentru care puţini competitor au reuşit să îl egaleze, cu atât mai puţin să creeze ceva mai bun, totuşi noul G3 ar putea să ajungă la această performanţă.

Camera de pe spatele telefonului va avea 13 megapixeli, iar cea de pe faţa telefonului va avea 2.1 megapixeli. G3 va avea şi un sistem de recunoaştere a gesturilor, şi va face o poză atunci când vei strânge pumnul în faţa senzorilor.

Toate detaliile legate de cameră cât şi despre restul specificaţiilor vor fi anunţate la evenimentul de lansare ce va avea loc marţi, 27 mai, în Londra.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro