Lets Do the ZUmba un eveniment caritabil pentru sprijinirea unei campioane

martie 25, 2011

"Let's do the ZUmba" evenimentul caritabil ce va avea loc pe 26 martie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor din Complexul Agronomie, vine in sprijinul Adrianei Poteleanu, campioana la gimnastica aerobica.

Sport pentru Viata sprijina evenimentul Lets do the ZUmbapentru a contribui la ajutarea acestei campioane, care, din cauza situatei financiare, nu isi poate continua cariera sportiva. Evenimentul consta intr-un antrenament special de Zumba, sustinut de Diana Oprea, campioana mondiala la fitness. Participantii sunt rugati sa doneze suma de 20 RON pentru sprijinirea carierei Adrianei.

In ultimii ani, familia Adrianei s-a confruntat cu numeroase probleme financiare, gimnasta avand de mai multe ori datorii catre caminul clubului. Tatal fetei a solicitat in numeroase randuri ajutor institutiilor statului si firmelor private, reusind in acest fel sa achite datoriile catre club.

Ajunsa acum in clasa a 11-a, ea se gaseste in imposibilitatea financiara de a-si plati cazarea si masa in centrul in care se antreneaza. Insa isi doreste foarte mult sa ajunga in componenta lotului national de seniori si sa continue drumul pe care si l-a ales.

Adriana a stiut ca isi doreste o cariera sportiva inca de la 5 ani si a obtinut pana in prezent peste 28 medalii de aur, argint si bronz. Pana in anul 2010, Adriana a fost componenta a Lotului National de Gimnastica Aerobica de Juniori. Doar anul trecut, Adriana a obtinut patru medalii de aur, la trio, la doua concursuri internationale, desfasurate in Italia, la un concurs mondial in Franta si la Campionatul National si Cupa Cetatii in Deva.

Gabriela Szabo, presedintele onorific al asociatiei Sport pentru Viata subliniaza ca Adriana Poteleanu este o valoare nu numai pentru gimnastica, ci pentru sport in general si pentru Romania. Din pacate, nu este un caz singular, tocmai de aceea ar trebui sa ne indreptam atentia spre sprijinirea oamenilor cu adevarat valorosi, oameni care in ciuda obstacolelor isi doresc sa fie o schimbare in bine pentru lume. Sport pentru Viata isi ofera sprijinul neconditionat in acest demers al Dianei Oprea.

Alaturi de Sport pentru Viata, partenerii evenimentului sunt ONE Fitness, Radio ZU, Fundatia Leaders, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului:

http://onefitness.ro/zumba/index.html
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro