Les Elephants Bizarres vor deschide concertul cântăreței Iyeoka

aprilie 3, 2014

Trupa Les Elephants Bizarres a fost aleasă pentru a deschide concertul pe care cântăreaţa americană Iyeoka îl va susţine, pe 12 aprilie, în Hard Rock Cafe din București.

Publicul care şi-a cumpărat bilet pentru concertul din aprilie va primi două recitaluri: Les Elephants Bizarres şi Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru ”diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei”. 

Trupa Les Elephants Bizarres s-a format în anul 2007. Dacă ar fi să definim stilul trupei, putem spune că este un amestec de ”electro-pop-rock”. Prima apariţie a lor a fost în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestaţiilor live a crescut continuu, ei au cântat mai ales în cluburile din Bucureşti. În anul 2009, Les Elephants Bizarres au deschis mai multe concerte susţinute în Capitală de trupe precum We Have Band, The Haunts, A-LIX, Asleep In The Park și The Prostitutes. Pe 29 martie 2014, trupa şi-a adunat fanii în clubul Colectiv din Bucureşti pentru lansarea celui de-al doilea album al lor, intitulat "Zoologic".

De asemenea, cântăreața americană Iyeoka s-a remarcat prin piesele "Simply Falling", "Say Yes" și  "Revolution". Originară din Boston, Statele Unite, ea are rădăcini nigeriene pe care le exprimă printr-un stil unic, care cuprinde elemente ale muzicii soul, R&B, rock, hip hop și jazz. Iyeoka și-a început cariera muzicală creând grupul The Rock by Funk Tribe, un colectiv de artiști care au întrețesut poezia ei cu note de jazz, blues, funk și muzică gospel. În 2004, a lansat un album de poezii-cântece, numit Black and Blues și a început propriile turnee. În dialectul ei matern, Esan, cuvântul "Iyeoka" înseamnă "Vreau să fiu respectată".

Preţurile biletelor pentru concertul de la Bucureşti sunt: 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei şi 70 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare. Biletele se pot achiziționa de pe site-urile de specialitate sau din Magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Germanos, Domo, InMedio, Uman, din librăriile Humanitas, Cărturești sau Mihai Eminescu, cât și de la Sala Palatului.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro