Lentilele de contact care iti dau vedere de Superman

iulie 3, 2013

Vederea lui Superman este acum disponibila si omului de rand care probabil nu vrea sa salveze lumea, dar vrea sa nu se mai chinuie atunci cand citeste etichetele produselor din supermarket, prospectele medicamentelor sau termenii ascunsi ai unui contract. O noua tehnologie folosita pentru lentilele de contact permite o vedere cu aproape de trei ori mai puternica.

Noile lentile de contact le vor permite celor care le poarta abilitatea de a face zoom asupra obiectelor pe care vor sa le vada in detaliu. Tehnologia a fost dezvoltata in special pentru persoanele care sufera de afectiuni ale vederii datorate varstei.

Lentilele sunt purtate alaturi de ochelari speciali, cu lentile polarizate care vor permite schimbarea din vedere normala in vedere de „Superman”, amplificand detaliile unui obiect de exact 2,8 ori.

Aceste lentile de contact ar putea ajuta si militarii aflati in teatrele de operatiuni. Se pare ca, in primul rand tehnologia este destinata armatei, mai ales ca a fost finantata de armata americana.

Ochelarii sunt derivati de la un model de ochelari 3D de la Samsung.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro