Lentilele de contact Bioview: cele mai sigure articole optice pentru începători

Există atât de multe tipuri diferite de lentile de contact disponibile pe piață astăzi, încât poate fi o alegere dificilă de făcut. Este și mai greu pentru purtătorul de lentile de contact pentru prima dată, deoarece nu există nicio experiență anterioară cu care să lucrați. Cu zeci de termeni, materiale și practici de învățat, de unde ar trebui să înceapă cineva?

 

Tipuri de lentile de contact


Există trei tipuri principale de lentile de contact, permeabile la gaz, moi, rigide și hibride. Lentilele de contact moi sunt de departe cele mai comercializate la nivel mondial, cu excepția cazului în care există un motiv fundamental pentru care cineva nu ar fi potrivit pentru lentilele moi sau ar necesita avantajele specifice ale lentilelor gaz-permeabile sau ale lentilelor hibride.


Atunci când te decizi, pentru prima data să porți o pereche de lentil de contact, aproape sigur vei alege lentile de contact moi. Acestea sunt de departe cele mai confortabile, mai ușoare și mai rapide de utilizat și cele mai sănătoase opțiuni. Probabil că acesta este și motivul pentru care 87% din lentilele de contact fabricate în întreaga lume sunt lentile moi și 97% dintre purtătorii de lentile de contact din întreaga lume le utilizează.


Dacă nu ai purtat niciodată lentil de contact, prima dată vei avea o senzație de ușor disconfort și te vei simți un pic neobișnuit. La început, s-ar putea să ai tendința să clipești mai des, dar nu ar trebui să fie iritant sau inconfortabil. Lentilele de contact moi nu necesită, de obicei, o perioadă timp pentru a se obișnui și, pentru majoritatea oamenilor, în doar câteva zile nu le mai simt deloc în timp ce le poartă. În plus, au și avantajul de a permite o uzură de zile întregi doar în cateva zile. Prin comparație, chiar și purtătorii experimentați ai lentilelor de contact pot avea nevoie de câteva săptămâni pentru a obține rezultate similare cu lentilele rigide.


Lentilele #bioview- o opțiune sigură pentru începători


Dacă ai mers la medicul tău oftalmolog, iar acesta ți-a indicat o pereche de lentile de contact #bioview, atunci fii convins că te afli pe mâini bune! Această marcă nouă de lentile de contact sunt considerate de către experți poate cea mai sigură opțiune de accesorii oftalmologice pentru începători.


Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia. Simple și intuitive în aplicație, ele se pretează, atât in caz utilizatorilor experimentați, cât și a celor care se află la prima pereche de lentile de contact.


Familia #bioview vine cu soluții extrem de generoase indiferent că suferi de miopie sau hipermetropie. Principalele categorii standard de lentile #bioview:

  • #bioview Daily - lentile zilnice (de unică folosință),
  • #bioview Monthly - lentile lunare.

 

#Bioview Daily


#Bioview Daily sunt lentile de cea mai înaltă calitate din Olifilcon B. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia agentului de umezire și sterilitatea suprafetei lentilele BioView Daily sunt caracterizate printr-o suprafață moale și matasoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apa pe toată suprafața obiectivului, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune a ochilor în timpul zilei. În plus, lentilele #bioview Daily se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului - una dintre cele mai ridicate dintre toate lentilele disponibile pe piață - ceea ce fac ochii să pară revigorați.

Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.

 

#Bioview Monthly


  • Lentilele #bioview Monthly sunt o soluție ideală pentru persoanele care se confruntă cu tulburări ale sacului lacrimal. Nivelul ridicat de umiditate asigură că lentilele sunt rezistente la uscare, ceea ce vă permite să evitați fenomenul unui ochi uscat.

În plus, lentilele #bioview Monthly sunt recomandate persoanelor:

  • cărora au pretenția unui confort înalt de utilizare;
  • cărora pun preț mare pe confort muncă pe termen lung la calculator;
  • cărora se luptă zilnic cu dezavantajul miopiei și hipermetropiei;
  • oamenilor activi care nu doresc să se ocupe de îngrijirea zilnică a lentilelor.

 

Lentilele #bioview Monthly sunt lentile cu înlocuire lunară concepute pentru utilizarea în timpul zilei. La sfârșitul zilei, acestea trebuie curățate cu ajutorul unei soluții de lentile și apoi lăsate într-un recipient de lichid timp de cel puțin câteva ore înainte de refolosire.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro