Lentilele de contact si sporturile de iarna

Sportul este sursa noastra de energie si carburantul care contribuie la cresterea tonusului muscular si psihic.

Practicat cu regularitate de cel putin de trei ori pe saptamana, sportul revitalizeaza mintea si este responsabil pentru buna functionare a metabolismului si a intregului sistem locomotor.

 

Cu toate acestea, pacientii care sufera din pricina afectiunilor oculare trebuie sa manifeste o atentie sporita, intrucat accidentele pot provoca consecinte nefericite, care sa se rasfranga direct asupra capacitatii vizuale. Iar atunci cand sportul devine din placere pasiune, un set de lentile de contact ieftine pot face diferenta.

 

In aceasta perioada rece a anului, ochii pot fi afectati din pricina presiunii atmosferice scazute, a expunerii la lumina prea intensa reflectata de zapada si uniditatea ridicata a aerului. Prin urmare, acesti factori devin adevarati inamici ai sanatatii ochilor. De aceea, pericolelor legate de conditiile atmosferice improprii li se adauga pericolul iniment pare ca pandeste la tot pasul, mai ales daca este vorba de practicarea sporturilor de iarna.

 

Lentile de contact ieftine, masuri de precautie recomandate de catre retaileri

 

Schiul, un sport pe cat de placut, pe atat de periculos, este poate cel mai popular sport de iarna din Romania. Acest sport este adeseori iubit de catre cei care prefera sa petreaca sarbatorile de iarna in mijlocul naturii, delectandu-se cu o serie de activitati recreative. Aflati in verva si cuprinsi de adrenalina, oamenii au tendinta sa nu mai acorde atentia cuvenita sanatatii ochilor. La o viteaza foarte mare, cateva fractiuni de secunda pot face diferenta in cazul unui potential accident. Din aceste motive, abilitatile vizuale ale pasionatului de senzatii tari pot avea o influenta semnificativa asupra reactiilor avute in situatia intalnirii unui obstacol.

 

Cu un buget redus, se poate achizitiona foarte usor de pe magazinele de specialitate precum optilen.ro o pereche de lentile de contact ieftine, care sunt percepute ca o parghie extrem de importanta in calea cazaturilor grave, intrucat asigura o vedere periferica perfecta. Beneficiind de o acuitate viziuala stabila si o imagine nedistorsionata, marii producatori de lentile de contact ieftine, utilizatorii acestora sunt protejati de riscul accidentelor.

Gratie modului lor de confectionare, acestea pot fi purtate concomitent cu alte echipamente sportive sau casti de protectie dedicate special practicarii sporturilor de iarna.  Ele nu se vor spage odata cu lovirea accidentala a fetei si nu creeaza reflexii disturbatoare pentru vederea optima, oferind o imagine ampla asupra imprejurimilor.

 

Pacientii diagnosticati cu miopie sau hipermetropie pot apela la lentilele de contact ieftine sferice apartinand unor marci importante precum Acuvue, PureVision sau Biofinity, care sunt realizate din silicon-hidrogel. Pe langa conferirea unei hidratari corespunzatoare si a unei permeabilitati sporite, lentilele de contact ieftine combat reflexiile razelor solare. In plus, ele ofera si protectie contra radiatiilor ultra-violete, fiind prevazute cu un filtru special care reduce aceste radiatii cu pana la 98%.

 

Gasiti colectia completa de lentile de contact ieftine pe pagina oficiala de internet a magazinului Optilen, distribuitorul oficial in Romania de lentile poloneze originale!