Usturoi de Copălău, varză de Lăzarea sau Ceapă de Pericei, toate sunt legume românești, însă nu le găsim în toate restaurantele din țară. Micii producători susțin că este o adevărată provocare să distribuie în domeniul horeca și cer ajutor.
O farfurie care conține doar produse românești este tot mai greu de găsit în restaurante. O felie de varză bătută, cu frunze crocante și un gust mai aparte, varza de Lăzarea, din Harghita, se regăsește într-un singur restaurant din București. Marius Tudosiei este bucătar chef, dar și un mare promotor al produselor locale.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro