Legumele românești, o raritate în restaurante

octombrie 16, 2024

Usturoi de Copălău, varză de Lăzarea sau Ceapă de Pericei, toate sunt legume românești, însă nu le găsim în toate restaurantele din țară. Micii producători susțin că este o adevărată provocare să distribuie în domeniul horeca și cer ajutor. 

O farfurie care conține doar produse românești este tot mai greu de găsit în restaurante. O felie de varză bătută, cu frunze crocante și un gust mai aparte, varza de Lăzarea, din Harghita, se regăsește într-un singur restaurant din București. Marius Tudosiei este bucătar chef, dar și un mare promotor al produselor locale.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro