Legendele Olimpice sunt pe TVR 1

Peste 150 de sportivi romani si membri ai delegatiei olimpice au fost prezenti miercuri la TVR pentru a deveni, timp de mai bine de doua ore, protagonistii emisiunii "Legende Olimpice".

Producatorul tv Ionel Stoica a avut ideea de a le dedica sportivilor nostri o emisiune a dialogurilor, a comentariilor, dar si a relaxarii prin momente muzicale sustinute de: Anna Lesko, Voltaj, Distinto, Nicolae Voiculet, Floarea Calota, Viorica si Ionita din Clejani, Ioan Bocsa, Dinu Iancu Salajanu, Ionut Fulea, Valeria si Traian Ilea.
Emisiunea, realizata in colaborare cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), si moderata de Alina Alexoi si Ionel Stoica va aduce in prim plan momentele de bucurie, succesele, dar si nereusitele de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Impreuna cu sportivii nostri, dar si cu invitatii speciali ai emisiunii -Octavian Morariu (Presedinte COSR), Ioan Dobrescu (Secretar General COSR), Cristian Topescu, Catalin Tolontan (redactor sef Gazeta Sporturilor) si Dan Filoti (redactor sef Pro Sport)- vor fi revazute si comentate "cele mai fierbinti momente" ale JO 2008.
Surprizele pentru sportivii romani nu vor lipsi, ei fiind provocati la dans pe melodiile naistului Nicolae Voiculet si ale trupei Voltaj.
In cadrul vizitei de la TVR, "olimpicii" au primit din partea TVR New Media diplome cu mesajele trimise de telespectatori pe site-ul www.tvr.ro.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro