Legenda anilor ’90, DOG EAT DOG și în România

Americanii de la Dog Eat Dog, cunoscuți pentru heavy rotation-ul de pe MTV-ul anilor ’90 vor începe turneul european în care se celebrează 20 de ani de la lansarea albumului „All boro kings”. România este și ea pe hartă!

Pe 13 Mai se va da startul serii tribut al anilor ’90, în Club Colectiv din București. Invitații speciali sunt trupele COMA, etalonul mișcării underground românești de la începutul anilor 2000 și NIȘTE BĂIETI, doza clasica de punk-rock pe versurile hit-urilor anilor ’80. (“Lasă-mi toamnă pomii verzi”,”Ioane, Ioane”, “Sus în deal”,”O lume minunată”, “Un actor grăbit” și multe altele).

Formația protagonistă Dog Eat Dog a luat naștere  în New Jersey, în anul 1990. DOG EAT DOG s-a menținut în vârfurile topurilor internaționale în anii 90, inițial ca o trupa de hardcore fusion cu rap, funk, ska si hip-hop alături de inconfundabilul saxofon. Hit-uri ca “No Fronts”, “Who’s the king”, și “If These are good times” de pe albumul “All Boro Kings” i-au propulsat în heavy rotation pe toate canalele muzicale și radiourile din SUA, Europa, depășind nume ca Alanis Morissette, Weezer, H-Blockx sau Portishead. Cu patru albume la activ au câștigat mai multe premii MTV, pe vremea când postul muzical difuza muzică de calitate, nu de cantitate.

Biletele pentru concertul de pe 13 mai pot fi găsite pe www.iabilet.ro și în rețelele www.eventim.ro, www. myticket.ro  la următoarele prețuri:

– 40 de lei până pe 15 aprilie
– 55 de lei până 12 mai
– 70 de lei în ziua concertului și la intrare

Sursa: MetalHead