Leaganul de copii sau cum puteti crea un loc de joaca chiar in curtea casei cu Ilbambino ro

iulie 6, 2016

Leaganul de copii este cu siguranta un punct de atractie pentru cei mici atunci cand merg in parc. Pentru ca majoritatea parintilor au locuri de munca solicitante si nu ii pot scoate in parc pe cei mici pe cat de mult si-ar dori, pentru cei care stau la casa si beneficiaza de loc liber in curte, o solutie poate fi crearea unui loc de joaca pentru cei mici chiar acolo, in curtea casei. Ilbambino vine in ajutorul parintilor prin oferta de leagane de copii, atat pentru exterior cat si pentru interior. Puteti vedea oferta disponibila pe site-ul oficial: https://www.ilbambino.ro/leagane-pentru-copii/, de unde le puteti si comanda.

Leagan de copii pentru exterior – ce ofera Ilbambino

Leagan de copii pentru exterior este acel tip de leagan care permite montarea in spatii libere, de preferat pe pamant. Se pot monta in curtea casei in aproximativ doua ore, pentru montare fiind nevoie de doua persoane adulte.
Majoritatea modelelor de leagan de copii pentru exterior au cadre metalice sau de lemn si permit folosirea de un copil, doi copii sau chiar mai multi, acestea fiind un tip special: ansamblu de leagane.

Din oferta magazinului online Ilbambino puteti cumpara atat leaganul propriu-zis cat si restul obiectelor si accesoriilor de care veti avea nevoie atunci cand veti monta leaganul de copii ales:
• Carlige
• Franghii
• Manere
• Sezuturi din plastic
• Lanturi

Daca doriti sa le creati un loc de joaca prichindeilor, chiar in curtea casei, puteti alege articole din colectia magazinului Ilbambino:
• Balansoare
• Leagane de copii
• Gonflbile
• Tobogane
• Trambuline
• Casute de joaca

Leagan pentru interior – distractie in casa

Parintii care locuiesc in apartament sau casa fara curte le pot achizitiona prichindeilor un leagan pentru interior. Modelul special de leagan de bebe este realizat din materiale sigure insa mai usoare, nu suporta decat greutatea unui singur bebelus si pot fi usor montate de catre o singura persoana. Anumite modele au si copertine, ceea ce inseamna ca daca doriti sa le puneti si in exterior, acestea il vor feri pe bebelus de razele soarelui.
Un alt model de leagan de bebelusi este cel care se monteaza numai in interiorul cadrului usii. Copiii se vor putea salta, impingadu-se cu ajutorul picioruselor, fapt care la va dezvolta musculatura si ii va obisnui cu mersul in picioare. Inaltimea scaunului se poate modifica in functie de cea a copilasului, pentru ca acesta sa poata avea o pozitie corecta, confortabila, care sa ii sustina burtica si spatele.

Un leagan de copii este o modalitate distractiva pentru cei mici de a-si petrece timpul liber. Afara sau chiar si in casa, acesta poate fi folosit pentru ca cei mici sa se distreze in voie, fara sa fie nevoie sa iasa in parc.


» Preluat de pe LivePr.ro
- Leaganul de copii sau cum puteti crea un loc de joaca chiar in curtea casei cu Ilbambino ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro