Lasgo ar putea veni in Romania

Lasgo - cea mai grozava trupa din Belgia asteapta mesaje de la fanii din Romania

De cateva saptamani, cele mai importante posturi muzicale radio si TV difuzeaza 'Lying' - noul single Lasgo. Sunshine Records, licentiatul exclusiv pentru Romania al trupei LASGO, va lansa in august 'Summer Fresh Hits', compilatia pe care gasesti noul single.

Lasgo au spus despre Romania: 'Nu stim prea multe despre tara voastra, doar cateva lucruri povestite de prietenii nostri care au ajuns acolo. Stim doar ca aveti cele mai frumoase peisaje si cele mai frumoase fete din lume. Am vrea sa venim in Romania sa ne promovam noile materiale, dar pentru asta asteptam prima reactie a publicului vostru'

Pe site-ul www.lasgo.be, fanii LASGO sunt asteptati sa semneze in GUESTBOOK si sa demonstreze trupei ca au fani si in Romania. Casa de discuri Sunshine Records va alege cele mai interesante mesaje, iar fanii cei mai 'inraiti' vor primii discuri si postere semnate de membrii trupei. Cei care vor sa puna umarul la aducerea in Romania a uneia dintre cele mai grozave trupe din Belgia sunt asteptati cu mesaje pe site!

Lasgo inseamna mai mult decat o vocalista frumoasa si cativa producatori care nu se vad. Un trio cu merite egale - fiecare dintre ei isi aduce contributia atat in studio, cat si pe scena. Peter Lust este 'vrajitorul' din studio, artizanul ce creaza sunetele si beat-urile specifice trupei. Dave McCullen este compozitorul si textierul melodiilor. Si mai este si 'piesa de baza' - blonda Evi Goffin, vocalista de exceptie a trupei.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro