Laser tag in aer liber

Daca pana acum laser tag-ul se juca doar indoor, ei bine, acum el se poate juca si in aer liber. Lazer Entertainment vine pe piata cu un nou concept pentru distractie Laser Combat- outdoor laser tag.

Laser Combat iti ofera:
- libertate de miscare pentru ca echipamentul Lazer Entertainment este solid, astfel fiindu-ti permis sa te rostogolesti, sa alergi, sa te tarasti pe burta si sa executi practic orice manevra sau actiune pe care ai putea-o face cu o arma reala.
- arme asemanatoare celor reale. Distanta de tragere este cuprinsa intre 70 si 120 de m permitandu-ti astfel desfasurarea jocului pe o suprafata foarte mare.
- terenul de joc il poti alege tu traind astfel de fiecare data o noua experienta si facand fata unor noi provocari.

Toate acestea iti creaza senzatia unei lupte reale, singura diferenta esentiala fiind faptul ca jocul e complet inofensiv. Acesta este si ceea ce echipa Lazer vrea sa ofere: Senzatii tari, reale, fara vanatai!

Laser Combat se poate juca pe orice teren ce prezinta locuri unde te poti ascunde de oponenti si de unde poti porni ofensiva. Poti alege o locatie din cele propuse de noi pe site sau forum sau poti veni tu cu o propunere, faci o rezervare prin telefon sau email si noi venim la tine cu echipamentele. Distractia e garantata!

Un joc dureaza minim o jumatate de ora si costa 15 RON/30 de min/pers de L-V si 20 RON/ 30 de min/pers, S-D. In luna August poti beneficia de jumatate de ora gratis, inscriindu-te pe forumul Lazer (vezi detalii pe site).
Daca vrei sa joci in afara orasului Bucuresti se adauga un cost suplimentar de 0,5 RON/ km.
Rezervari non-stop la 0741024651 sau [email protected]

Laser Combat este asemantor ca si concept paintball-ului, dar bilele sunt inlocuite cu impulsuri electronice complet infoensive pentru corpul uman. Echipamentele sunt comode si usoare, lasand doar placerea de a juca si a construi strategii impreuna cu echipa ta.
Laser Combat este un joc ce se poate desfasura in orice tip de spatiu, limita fiind doar imaginatia ta.
Oricine poate juca Laser Combat, indiferent de varsta sau sex.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro