Laptopurile 2 in 1 se merita sau nu?

 

Aceste gadgeturi au aparut relativ recent cand, dupa aparitia tabletelor, cineva s-a gandit să combine cele două dispozitive într-un laptop 2 in 1. Așa au apărut aceste laptopuri neconvenționale, dar din ce în ce mai populare în ultimul timp!

 

Ca recomandare a specialistilor, nu trebuie să apelezi la un model ieftin. Acestea nu reușesc să fie nici tablete decente, nici laptopuri performante. E greu să găsești un mix bun, deoarece se intampla rar sa dai de un touchscreen de calitate pe un laptop ieftin, sau reciproc: un laptop performant cu o tabletă de slabă calitate.

 

EMAG.RO

Oferte 2 in 1 laptopuri

 

Binenteles ca au si cateva beneficii aceste device-uri 2 in 1: sunt usoare, poti lucra de oriunde deoarece le poti lua cu tine chiar si in vacanta fiindca nu au o greutate prea mare, faci economie de bani!

 

Cine sunt cei care profita cel mai mult de aceste laptopuri? Binenteles studentii - ei pot invata pentru sesiune din tren, din masina sau de la malul marii!

 

 

Flexibilitatea evidentă a 2 in 1 laptops nu poate fi subliniată suficient. Indiferent dacă schimbi rapid la modul „prezentare” pentru a transforma o discuție rapidă într-un power point improvizat sau treci de la modul „laptop” la modul „tabletă” pentru a viziona un film, atunci laptopurile 2 in 1 reprezinta cea mai bună opțiune pentru a putea beneficia de o astfel de versatilitate!

 

Cei care nu sunt obisnuiti cu laptopurile 2 in 1 vor ramane la clasicele Dell Inspiron sau laptopuri de gaming precum Acer sau HP.

 

Iar daca sunteti curiosi care sunt modelele de top de anul acesta, pe timp de pandemie Covid, atunci vizionare placuta:

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro