Laptopuri ieftine - varianta second hand

iunie 1, 2019

Multe magazine online isi atribuie in comunicarea comerciala statutul de magazin care vinde cele mai ieftine laptopuri. In realitate, preturile sunt mai mici sau mai mari in functie de produse, de stocuri, de campaniile promotionale pe care le stabilesc impreuna cu distibuitorii. Astfel, termenul de ieftin in cazul unui laptop este relativ, mai ales ca mereu sunt lansate serii noi de produse - nu neaparat mai performante, dar cu statutul de nou, ceea ce atrage clientii.

Pentru laptopuri ieftine, exista insa si poate fi luata in calcul cu succes varianta de laptopuri second hand. Un astfel de computer mobil are avantajul unui pret foarte, foarte mic. Practic, platesti chiar si jumatate din pretul unui laptop nou sau poti gasi uneori si preturi mai atractive. Nu exista o formula clara de calcul, totul depinde de pretul cu care a fost de fapt achizitionat in prima instanta produsul de la primul utilizator.

Cele mai multe laptopuri second hand provin de la companii care si-au upgradat sistemele, asa cum se intampla de obicei in mediul corporate la o perioada de timp destul de scurta. Gratie profiturilor mari, dar si pentru a asigura utilizare ideala si pentru a face angajatii sa fie mai incantati de mediul de lucru, marile companii obisnuiesc sa renunte rapid la produsele care inca au statut de "aproape nou" pentru un utilizator obisnuit...

Un calculator second hand, fie el desktop sau laptop, poate sa aiba urme de utilizare, dar va functiona oricum foarte bine. Atentie, evitati pe cat posibil sa cumparati computere la mana a doua de la utilizatori persoane fizice, alegeti magazinele online specializate. Doar asa aveti parte de garantie legala, iar provenienta produselor este sigura, legala. Laptopurile second hand si calculatoarele de tip desktop la mana a doua sunt testate inainte de livrare, reconditionate daca este cazul, oricum expediate in conditii foarte bune.

Mai mult decat atat, se asigura garantie pentru produse, in conditiile legale. Daca doriti si un software autentic, puteti achizitiona o licenta de sistem de operare la un pret preferential, special destinat produselor second hand. Fara a face compromisuri majore asadar, aceasta varianta second hand chiar merita luata in calcul. La un anumit timp, sistemul sau laptopul se poate vinde de asemenea pe piata second hand (eventual in mod direct) si se poate investi in alte computere de acest fel. Mai trebuie spus ca magazinele online specializate in produse IT second hand ofera dispozitive provenind de la marci de top.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro