Lansarea portalului baltidepescuit.ro

mai 18, 2010

Un proiect nou special pentru pescari
O veste buna pentru toti pescarii din Romania, aparitia site-ului BaltiDePescuit.ro promite sa imbunatateasca semnificativ calitatea informatiilor disponibile online in acest domeniu. Ameriza Software lanseaza acest portal dedicat pescuitului cu intetia de a suplini lipsa unui site cu adevarat util iubitorilor acestui sport. BaltiDePescuit.ro isi doreste sa devina in cel mai scurt timp posibil un instrument de referinta pentru toti pescarii amatori si sportivi din Romania.

De ce a aparut acest portal?
Principalele mijloace prin care BaltiDePescuit.ro isi propune sa ajute pescarii din Romania sunt informatiile actuale si de calitate tratate cu maxima obiectivitate. Site-ul nu este afiliat in nici un fel unei balti de pescuit, unui magazin cu articole de pescuit sau oricarei alte afaceri in domeniu. Independenta portalului Balti de Pescuit este garantia prezentarii optiunilor pe care pescarii le au la dispozitie intr-un mod obiectiv si echidistant. Intentia acestui site este tocmai de a-si feri vizitatorii de eventualele experiente neplacute.
Scopul BaltidePescuit.ro
Dupa cum puteti presupune din denumirea portalului, Balti de Pescuit se va axa in principal pe o prezentare ampla si detaliata a baltilor unde se poate pescui in Romania. Toate baltile din Romania vor fi testate de catre echipa Balti de Pescuit care va incerca sa redea experienta pescuitului in acel loc cat mai detaliat si mai realist. Pentru o imagine completa, pe langa descrierile editorilor Balti de Pescuit, prezentarea unei balti va fi insotita si de poze facute la fata locului sau interviuri cu alti pescari care frecventeaza acea balta. Deasemenea, site-ul promite sa isi tina la curent vizitatorii si cu tariful practicat de batile de pescuit cu taxa, si sa emita o parere competenta cu privire la aceasta. Portalul este dedicat

 

www.baltidepescuit.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro