Lansarea noului canal TV Sport Klub

Lansarea canalului TV Sport Klub a avut loc pe 5 februarie, în incinta Clubului F.C. Naţional, de la orele 20.00.
Printre personalităţile invitate s-au numărat: Vicenţiu Iorgulescu împreună cu soţia , Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Marian Savu, Hristu Chiacu, Cristian Săpunaru.
Conferinţa de presă susţinută de D-ul Kokeni Támas, General Manager al Iko România a fost urmată de un cocktail la care a fost invitată toată lumea prezentă.
Pentru informarea dvs, IKO România SRL este una dintre cei mai mari furnizori de programe prin satelit din Europa Centrală. Prima lansare a SPORT KLUB a avut loc în Ungaria, pe data de 2 ianuarie 2006, urmată de cea din România pe 4 februarie şi în curând de cea din Serbia. Astfel, numărul abonaţilor din regiunea Europei Centrale va ajunge în curând la 5 milioane. Canalele Cool TV şi Film+, distribuite tot de IKO România, vor fi importanţi concurenţi pe piaţa canalelor de nişă din România, Ungaria, Cehia şi Slovacia.
Fiind un canal regional de sport, Sport Klub are posibilitatea de a obţine drepturi de transmisie multiteritoriale, tocmai pentru a oferi telespectatorilor săi programe diversificate şi de calitate.
Sport Klub va emite pentru început între orele 12:30 şi 01:00, dând astfel curs nenumăratelor cereri venite din partea telespectatorilor. Printre emisiunile sportive pe care le puteţi viziona pe canalul nostru amintim: meciuri de fotbal (French League, Dutch League, Premiership, Seria A Italia ), precum şi meciuri de box, campionate de biliard, sporturi de iarnă, baschet, sporturi extreme, arte marţiale, ciclism etc.
Prima noastră preocupare este să venim întotdeauna cu ceva nou: în fiecare săptămână, veţi putea viziona transmisii în direct ale meciurilor de fotbal din prima ligă; meciuri de baschet din Liga Europeană, meciuri de box etc., acestea fiind doar câteva din surprizele cu care vă veţi delecta în iarna aceasta, demonstrând cu aceasta ocazie că putem fi cei mai buni.

Sport Klub este un post TV dedicat în exclusivitate iubitorilor de sport, destinat tuturor categoriilor de vârstă.