Lansare www.tuningart.ro

S-a lansat oficial www.tuningart.ro, portal cu stiri, informatii si prezentari de firme din domeniul auto si in special al tuningului auto romanesc si international.

Tuningart.ro ofera content constand in sedinte foto, filme de prezentare si informatii din domeniul auto si respectiv al tuningului auto romanesc si international, sub forma de stiri, articole, reportaje, toate realizate intr-o maniera profesionista chiar de echipa tuningart sau preluate de la diverse firme internationale.

Pentru prima data in Romania, firmele de tuning au spatiu dedicat special, pe un site de profil, mai exact sectiunea produse. Astfel au posibilitatea de a expune mai bine oferta si vor putea beneficia de reclama sub mai multe forme: texte de prezentare, fotografii, imagini video, afise, bannere publicitare, site sau minisite web.

Tuningart.ro pune la dispozitia firmelor nu doar spatiu de reclama, dar si pachete de promovare pentru firmele nou infiintate, sau pentru cele care vor o campanie de rebranding. Aparatura folosita este de ultima generatie, iar personalul are experienta considerabila in domeniul foto, video, webdesign.