Lansare site: Asociatia Romana de Industria Electronica si Software

Noua imagine promovata de catre ARIES in mediul electronic va exprima pozitia de lider in randul asociatiilor profesionale din domeniul IT

ARIES, cea mai importanta asociatie profesionala a industriei IT&C din Romania, cu peste 365 de membri, isi lanseaza noul website menit sa promoveze in mediul electronic si nu numai imaginea companiei ca cel mai dinamic si entuziast mediu pentru tarile Comunitatii Europene si prima asociatie din punct de vedere al marimii si continutului, dintre toate asociatiile similare din Uniunea Europeana si tarile in curs de aderare.

Noul site va contribui activ la indeplinirea principalului scop al Asociatiei si anume acela de a promova si proteja mediul de afaceri românesc al industriei precum si de a promova interesele profesionale si comerciale ale membrilor sai.

Mentinerea organizatiei pe un trend ascendent in decursul intregii sale activitati si continua sa extindere prin stabilirea de filiale la Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova, cat si planurile de viitor ale ARIES au condus la aparitia nevoii de a beneficia de un website flexibil, restructurat din punct de vedere informational, care sa raspunda necesitatilor vizitatorilor sai si a companiilor membre si sa respecte cat mai fidel standardele internationale.

Un element de noutate al site-ului este acela ca sectiunilor traditionale, cum sunt prezentarea companiei, descrierea membrilor ARIES si a produselor acestora, sectiunea dedicata presei, li s-a adaugat o noua zona intitulata „Etica in afaceri”, ARIES fiind prima asociatie profesionala care a pus la punct un cod etic.

Noul website ofera informatii de interes pentru membrii actuali si potentiali ai companiei, specialistii in domeniul IT si pentru mass-media. Desi site-ul se adreseaza, in primul rand, publicului cu inalta calificare in domeniul IT, el include si o serie de elemente utile altor categorii de vizitatori (cum ar fi analizele si statisticile efectuate de catre ARIES ) menite sa-i sprijine in efortul de a intelege evolutia si tendintele urmarite pe piata de IT&C din Romania.

O data cu lansarea noului website de corporatie, ARIES va lansa si prima editie a newsletterului saptamanal ce se va distribui prin e-mail tuturor membrilor precum si altor companii interesate, pe baza abonarii directe pe site-ul ARIES.