Lansare Sistem de Analiza a Actiunilor

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari societati independente de brokeraj si servicii de investitii financiare din Romania, anunta lansarea versiunii 2.0 a sistemului de analiza Intercapital Start oferit clientilor.

Performantele bune ale Bursei de Valori Bucuresti din ultimii ani au atras atentia unui numar din ce in ce mai mare de persoane si firme din Romania. Cresterea medie a actiunilor listate la bursa a fost de 101% in 2004 si 51% in 2005.

Intercapital Invest ofera solutii specializate de investitii in actiuni, obligatiuni si fonduri de investitii pentru persoane fizice si juridice. In vederea cresterii castigurilor la bursa compania ofera clientilor sai sistemul de analiza Intercapital Start – unul dintre cele mai performarmante sisteme de analiza financiara disponibile in Romania.

Sistemul Intercapital Start, ajuns astazi la versiunea 2.0, ofera informatii complete, date, indicatori, grafice si cotatii pentru toate actiunile tranzactionate in Romania (BVB, Rasdaq si nelistate), obligatiuni municipale si corporative, contracte futures si options, fonduri de investitii, indici si drepturi de preferinta. Sistemul este gratuit pentru toti clientii Intercapital invest. Pentru informatii suplimentare despre sistem precum si despre posibilitatea testarii acestuia va invita sa vizitati www.intercapital.ro.