Lansare proiect LETS FOOTBALL

aprilie 5, 2011

Organizatia Young Professionals Club in parteneriat cu Anatolian Youth Cooperation Forum lanseaza proiectul de responsabilizare sociala Lets Football.

Initiativa este finantata de ctre Comisia European prin programul Youth In Action, actiunea 1.2. Initiative transnationale ale tinerilor.
Lets Football se deruleaza pe o perioada de 3 luni si are ca scop constientizarea importantei si beneficiilor practicarii sportului pentru combaterea obezittii, problema de interes global - in randul tinerilor indiferent de sex sau nationalitate.

Astfel, la inceputul lunii Mai, Young Professionals Club si partenerul turc Anotolian Youth Cooperation Forum vor organiza o competitie de fotbal mixt intre organizatii, precum si o serie de evenimente socio-culturale cu scopul promovrii culturii romnesti si a celei turce in randul participantilor.

Echipa de voluntari din spatele proiectulului este coordonata de Managerul de Proiect Camelia Acxinte care declara: "Lucram intens la finalizarea ultimelor detalii legate de programul competitiei si la lansarea campaniei de teasing online care va atrage organizatii participante in proiect si tin sa le multumesc voluntarilor YPC care se implica activ in implementarea acestui proiect al organizatiei noastre.
Am gandit lansarea teaser-ului Let s Football simultan cu transmiterea comunicatului de presa de lansare al proiectului pentru a stimula interesul potentialilor participanti pe toate canalele media. Dorim sa atragem si alti parteneri in proiect, inclusiv media, pentru a spori impactul generat!"

Fondat in 2008, Young Professionals Club este o organizatie nonguvernamental, infiintata pentru a rspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai.

Pana in 2011, YPC a atras peste 160 de membri si mai mult de 1000 de simpatizanti.

Majoritatea membrilor activi ai organizatiei sunt manageri si antreprenori, cu experienta in domeniile finante-bnci, turism, constructii, juridic, comunicare si relatii publice, etc.

Din 2009, organizatia si-a dezvoltat activ directia de proiecte cu predilectie cele de responsabilizare social finantate din fonduri europene derulnd pana acum proiecte in domeniul mediului, a turismului si educatie, precum: Linked to Green, Go Forest, (RE)descopera Romnia si in prezent Young Professionals Academy.

Mai multe informatii despre Young Professionals Club se pot gsi pe website-ul organizatiei www.youngprofessionals.ro.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro