Lansare MyMovie.ro – Magainul tau online de filme pe DVD

Daca esti pasionat de filme, esti invitat sa vizitezi cel mai nou magazin virtual aparut pe piata din Romania – MyMovie.ro. Vei gasi aici o colectie impresionanta de filme, seriale si documentare pe suport DVD, intre care cu siguranta iti vei regasi filmul preferat.
MyMovie.ro va oferi in viitorul apropiat un pachet complet al filmului pe care doresti sa il ai in colectia personala: dvd-ul, soundtrack-ul, posterul original, articole de colectie, totul livrat la domiciliul tau, intr-o prezentare de exceptie.

Piata magazinelor virtuale de filme din Romania este mult, dar mult mai putin dezvoltata decat cea Europeana sau Americana. Si nu pentru ca in Romania nu ar fi oameni pasionati de filme. Pentru toti cei care iubesc filmele si pretuiesc timpul, ne-am gandit sa infiintam MyMovie.ro, magazinul virtual unde se pot gasi cele mai noi aparitii in materie de film, dar si o intreaga paleta de filme care merita vazute. Din fata calculatorului, iti poti comanda si primi, oriunde in tara, in 48 ore, filmul preferat.

Exista doua modalitati de plata pentru achizitionarea filmelor: plata online prin card bancar sau plata ramburs (la inmanarea pachetelor de catre agentul serviciului de curierat rapid). In privinta platilor online,procesarea in deplina siguranta a acestora este garantata de colaborarea cu DotCommerce Romania.

Magazinul virtual MyMovie.ro poate fi accesat la adresa de internet www.mymovie.ro.