Lansare cu FLAIR pentru Volkswagen TIGUAN

Marti, 19 februarie, Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1 au lansat in cadrul unui eveniment plin de fast, desfasurat in clubul Kristal Glam Club, noul model Volkswagen Tiguan. Pe langa elementele nelipsite de la astfel de evenimente, lansarea a fost condimentat cu un show de flair bartending sustinut de agentia e barmani profesionisti, Limes. Remarcabil prin eleganta, functionalitate si siguranta, noul model din gama Volkswagen s-a bucurat de o lansare pe masura, la care au participat personalitati publice, cunoscuti oameni de afaceri si potentiali clienti ai Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1.

Unul din elementele cheie ale evenimentului l-a reprezentat show-ul de flair bartending sustinut de fondatorii Limes., Costin Tarsoaga si Costin Gache.

Limes, The Bar Agency este singura agentie de barmani profesionisti din Romania, fiind 100% un brand romanesc. Limes isi propune sa vina in ajutorul agentiilor de publicitate, al companiilor si al organizatorilor de evenimente, oferind acel ingredient care sa transforme un eveniment clasic intr-un show unic pentru public. Compania Limes isi propune sa fie o sursa de concepte si solutii logistice pentru evenimente, pornind de la ideea creativa, pana la furnizarea de baruri personalizate, de la show pana la inchirirea serviciilor de bartending (barmani, hostesse, etc).

De organizarea evenimentului s-au ocupat reprezentantii Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1 2 iar din partea agentiei Limes, The Bar Agency s-a ocupat de coordonarea evenimentului Daniel Timofte, Sales Manager.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro