Lance Armstrong recunoaste ca s-a dopat

ianuarie 15, 2013

Dupa un deceniu in care a negat vehement ca ar fi folosit substante ilegale care sa-i imbunatateasca performantele sportive, Lance Armstrong nu a mai putut trai in minciuna si s-a confesat, recunoscand ca s-a dopat pentru a castiga Turul Frantei.

Ciclistul cazut in dizgratie a facut confesiunile in fata celebrei realizatoare TV din Statele Unite, Oprah Winfrey. Confesiunea nu a fost inca difuzata oficial, informatiile fiind provenite dintr-o sursa a Associated Press si preluate de ESPN. Interviul a fost inregistrat luni si urmeaza sa fie difuzat in cursul zilei de marti.

Confesiunea lui Armstrong vine dupa ce si-a cerut scuze in public fata de organizatia caritabila Livestrong pe care a fondat-o si a promovat-o prin celebritatea dobandita dupa ce a invins cancerul si a devenit un ciclist redutabil.

O alta sursa preluata de ABC News spune ca Armstrong intentioneaza sa colaboreze cu autoritatile pentru a identifica alti ciclisti care folosesc substante interzise. Motivul acestei deschideri la cooperare este reducerea interdictiei pe viata in ciclism, pe care Armstrong a primit-o.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro