Lampad, starul Chesea, scrie povesti pentru copii

februarie 14, 2013

Vedeta echipei nationale a Anglei si starul Chelsea incearca si alte domenii in care ar pute excela asa cum a facut-o in fotbal. El s-a apucat sa scrie povesti pentru copii.

Conform editorului care se ocupa de proiectul lui Lampard, mijlocasul va scrie o serie de cinci carti pentru copii. Seria va fi intitulata „Frankie\'s Magic Football ” si va avea ca public tinta copii cu varste incepand de la cinci ani. Cele cinci carti vor povesti aventurile unui baiat, Frankie, pasionat de fotbal, alaturi de prietenii sai care ii impartasesc dragostea pentru acest sport. Un rol important in povestiri va fi detinut de un catel pe nume Max.

Lampard a spus ca povestile sunt bazate pe fapte si personaje reale, adica prietenii si coechipierii sai.

Mijlocasul in varsta de 34 de ani va publica prima carte din serie, „Frankie Versus The Pirate Pillagers ” in luna iunie. Alte doua vor aparea pana la sfarsitul anului, iar urmatoarele in 2014.

Lampard spune ca i-a venit ideea in timp ce le citea povesti copiilor lui. Cum in familia sa sportul si cititul sunt foarte importante s-a gandit sa imbine aceste doua elemente in seria de povesti.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro