Lally a facut senzatie in Italia. A cantat la un instrument unicat in lume! Afla despre ce e vorba!

iulie 23, 2013

Cantareata a participat la Festivalul Castrocaro, calificandu-se in semifinale! Peste doua saptamani se va intoarce din nou la Roma, fiind invitata sa cante la Rai 1

 

Model binecunoscut, Lally a imbratisat cu succes si cariera muzicala. Recent ea a facut o figura buna la un festival de muzica renumit in Italia, la Castrocaro, un festival concurs, realizat in parteneriat cu postul TV Rai 1, pe scena caruia s-au lansat cantareti faimosi precum Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Zucchero si multi altii.

“Participarea la Festivalul Castrocaro din Italia mi-a adus multa notorietate in Peninsula. Am ajuns in semifinale si m-am bucurat de un real succes. Sunt mandra de faptul ca italienii au fost placut surprinsi de faptul ca o romanca stie sa cante atat cu vocea cat si cu un instrument unicat in lume, mai precis un nai din sticla, batut cu 500 de cristale Swarovski. Am fost apreciata de public, de juriu si de producatori si, cu aceasta ocazie, am primit multe propuneri de colaborare! Festivalul Castrocaro a fost difuzat pe Rai 1. Ii multumesc prietenei mele Ana Graziani, pentru ca datorita ei m-am inscris la acest festival faimos”, povesteste Lally. Peste doua saptamani, cantareata va pleca din nou in Italia, la Roma, la invitatia postul de televiziune italian Rai 1, acolo unde va canta piesele din recitalul sustinut pe scena Festivalului Castrocaro. De precizat este faptul ca Lally s-a “luptat” cu peste 5.000 de concurenti pentru a ajunge pe scena renumitului festival-concurs.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro