La Tecnolam vei gasi cu siguranta modelul de suport de portbgajat potrivit pentru tine

martie 14, 2020

Oricine detine o masina stie ca oricat de mare ar fi portbagajul masinii sale sunt situatii in care bagajele nu au loc. Ti s-a intamplat des sa pleci la munte cu familia si trollerele sa nu incapa in portbagaj? Noi, cei de la Tecnolam suntem convinsi ca ti-ai facut planuri pentru plecarea la munte, iar in ziua in care a trebuit sa pleci ai ajuns la concluzia ca ti-ar mai fi trebuit o masina pentru cateva bagaje. Sau poate ca ti s-a intamplat ca vacanta mult dorita sa se transforme, inca de la inceput, intr-o experienta neplacuta deoarece fie nu ai avut loc suficient in portbagaj, fie a fost nevoie sa pui trollerele pe bancheta din spate si sa ii deranjeze pe ceilalti din masina, fie spatiile de depozitare din masina ta sa nu fi fost suficiente.

Din aceste motive, cei de la Tecnolam s-au gandit sa ofere o mana de ajutor cu sfaturi si motive pentru care un accesoriu auto sa iti poata salva situatia. Evident, ne referim la suportul pentru portbagaj, cat este de util si sigur si cam cat de usor este sa-ti montezi un asemenea accesoriu pe autoturismul tau.

Cu toate acestea, de ce ti-ai cumpara un astfel de accesoriu si cat ar fi de util? De aceea in acest articol vom prezenta cateva motive pentru care achizitionarea unui suport portbagaj de la Tecnolam iti poate face viata, calatoriile si transportul mult mai usoare.

Primul motiv pentru care am apela la acest accesoriu este pur si simplu, faptul ca vom putea transporta mai multe bagaje, in mod special pe cele care nu incap niciodata in portbagajul masinii.

In ceea ce priveste montajul, desi operatiunea poate parea destul de grea, montajul unui suport de portbagaj se face foarte usor.

Mai mult decat atat suportul pentru portabagaj isi va demonstra utilitatea pe tot parcursul anului deoarece se poate monta cutia pentru portbagaj indiferent daca afara ploua sau ninge deoarece cutiile de acest tip sunt realizate din materiale rezistente la intemperii, fiind construite dintr-un plastic special si rezistent.

Pe de alta parte, poate avea folosinta multipla, in conditiile in care, cutia portbagaj se poate monta pe mai multe tipuri de autovehicule atata timp cat aceasta este compatibila cu acel autoturism. Asa ca, daca familia ta detine doua masini vei putea folosi cutia atat pe masina ta, dar si pe cea a sotiei.

In final, ne intoarcem putin la partea de montaj, deoarece, nu vei avea nevoie de cine stie ce indemanare pentru a urca o cutie pe barele transversale ale masinii tale. Cutiile vin la pachet cu tot cu instructiuni.

Acestea sunt motivele pe care echipa Tecnolam s-a gandit sa ti le ofere. Daca vei avea nevoie de consiliere, informatii sau configurari pentru alegerea unui suport de portbagaj, un representant Tecnolam iti va oferi toate informatiile de care vei avea nevoie.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro