La Patone gasesti modele noi de pilote din lana potrivite pentru iarna

Nu mai sta pe ganduri si descopera gama de pilote din lana de la Patone!

Iarna a venit, frigul a sosit si noi nu avem caldura. Cam asa suna scenariul din aceasta iarna pentru multi dintre romani. Sa fie de vina sistemul, sa fie de vina oamenii? Cu siguranta stii si tu raspunsul, dar pana la rezolvarea problemei, fiecare trebuie sa se descurce asa cum poate. Aceste pilote sunt confectionate din lana, astfel ca nici la cele mai scazute temperaturi nu vei avea probleme.
pilote
Unul dintre principalele caracteristici regasite in aceasta categorie de pilote este faptul ca sunt produse autentic romanesti. Cu cea mai mare grija, acestea sunt conectionate la fabrica de textile din Pucioasa de catre cei mai bune specialisti din domeniu. Nu e de mirare ca pilota din lana pentru iarna din damasc a devenit mai populara decat multe alte accesorii de home deco.

Iata cum iti va imbunatati somnul o pilota din lana pentru iarna din damasc

O astfel de pilota din lana pentru iarna din damasc este versiunea moderna si reinventata a vechii pilote de pe timpuri. Din mosi stramosi, cand fetele sau baietii se pregateau de nunta, acestia primeau zestre, iar cel mai des intalnita era si o astfel de pilota pentru ca tanarul cuplu sa aibe cu ce se inveli noaptea. Acum pentru ca timurile s-au schimbat, la fel si oamenii trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea.

Astfel ca in categoria de pilote de la Patone vei gasi o multitudine de culori si dimensiuni. Indifirent ca vrei o pilota pentru un pat single sau un pat dublu, exista! Dimensiunile sunt cuprinse intre 140 cm, 160 cm, 180 cm si 200 cm. Iar cand vorbim de culori, pilotele sunt disponibile pe alb, crem, bej, maro, gri, negru, verde, albastru, mov sau bluemarin.

Cum se ingrijesc eficient?

Pilotele sunt lavabile, deci se pot spala la masina de spalat fara probleme. Se pot folosi detergenti din comert cu o singura conditie. Trebuie sa citesti foarte bine si cu atentie indicatiile pentru ca nu cumva acestia sa contina inalbitori pe baza de compusi chimici. Acestia pot deteriora textura pilotei si o pot strica. Cel mai bine este sa citesti eticheta si ce este inscriptionat pe aceasta deoarece sunt indicatii date de catre specialisti. Se poate folosi si balsam, dar grija la cantitate! Daca pui prea mult, risti sa nu iasa din textura si sa trebuiasca s-o speli din nou.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » La Patone gasesti modele noi de pilote din lana potrivite pentru iarna