La Multi Ani, Opel Erebus – de 10 ...

august 2, 2010

Cand au trecut acesti 10 ani? Trebuie sa recunoastem cu sinceritate ca nici noi nu ne-am dat seama foarte bine, dar ne amintim cu siguranta cum in ziua a 7-a a celei de a 7-a luni a anului 2000 („milenium”, nu-i asa?), o mana de oameni deschidea portile celui mai mare showroom si celui mai modern service Opel de la acea vreme. Crezul acestor oameni era simplu – „Totul despre masini” – pentru ca erau si sunt condusi de pasiunea pentru masini. Aceeasi pasiune de care ne amintesc toate generatiile de masini Opel, de 111 ani incoace, pasiunea care a facut sa se nasca ‚zeul’ neincoronat al epocii moderne - Automobilul.

Chiar daca pare [putin] exagerata comparatia, in anul 2000 intrarea noastra pe piata aproape ca avea ceva din descoperirea muntelui Erebus cu 160 de ani mai devreme. Ne amintim ca intram pe o piata auto incipienta, in formare, intr-o perioada in care aceasta era dominata fara drept de apel de marca nationala, o perioada in care volume de vanzari de 100 – 150 de unitati pe an erau absolut impresionante pentru orice importator de autoturisme. Pornind pe un teren inca necunoscut pentru multi la acea vreme, in cei 10 ani, Erebus a crescut, poate nu chiar ca Fat-Frumos din poveste, dar grupul de 20 de initiatori (de ce nu, pionieri) s-a transformat intr-o puternica echipa de 100 de oameni care au ales, uneori cu reale sacrificii, sa lucreze si sa creasca alaturi de Erebus. Oricat de complexe au devenit piata, activitatea noastra sau serviciile pe care le oferim, valorile noastre au ramas mereu aceleasi: Clientii, Echipa, Calitatea serviciilor.

Am considerat intotdeauna ca fiecare in parte dintre clientii nostri ne-au ajutat sa perfectionam tot ceea ce inseamna mecanismul Erebus, iar noi, in semn de respect, incercam in fiecare zi sa le ... » citeste tot comunicatul - La Multi Ani, Opel Erebus – de 10 ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro