La CFR in 26 martie 2006 ora 3.00 va devenind ora 4.00

Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de iarnă până în noaptea de 25 – 26 martie ora 3.00, care devine ora 4.00. După această oră (4.00) vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile de călători aflate în circulaţie între 3.01 şi 4.00 (ora iarnă), vor circula cu întârziere. Pentru aceste trenuri se vor stabili măsuri suplimentare pentru reducerea în parcurs a acestor întărzieri.

Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 26 martie 2006, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare.

Pentru alte informaţii privind circulaţia trenurilor, CFR Călători vă stă la dispoziţie prin serviciile specializate din staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau prin e-mail marketing.calatori@cfr.ro. Informaţiile legate de circulaţia trenurilor, orarii, tarife, oferte, etc. sunt disponibile la telefon 9521 şi pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/